Lasă-mi un mesaj și voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp
contact
Contact direct

Dacă ai un proiect care crezi că mi se potrivește, scrie-mi despre el pe contact@sorinarusu.com sau prin formularul de mai jos.

  Cum știi dacă ne potrivim? Am ales să răspund aici celor mai comune întrebări pe care le primesc.

  Pe langa cei 11 ani lucrati in domeniu, ma recomanda portofoliul meu ce cuprinde branduri ca Hygienium, Lotus Cosmetics, Zarea, Stailer, Domeniile Ostrov, Zimbru, Cottonino, Ops si companii ca Grande Gloria, Domeniile Dealu Mare, Interbrands, Nod Distribution, Videt, medHealth si multe altele.

  ÎNAINTE DE A MĂ CONTACTA, ESTE IMPORTANT SĂ ȘTII DACĂ:

  • Îți place stilul meu și estetica lucrărilor mele recente
  • Te poți implica în procesul de crearea a brandului, inclusiv partea temelor pentru acasă (unde raspunzi la întrebări, stabilim un call, creionezi un brief)
  • Înțelegi că un design bun poate lua timp și apreciezi efortul depus în munca creativă
  • Ai o pasiune pentru proiectul tău și vrei să lucrăm împreună pentru a face lucruri frumoase

  Nu ofer servicii de imprimare, dar va pot indruma spre colaboratorii mei.

  Deoarece din punctul meu de vedere un pachet de branding nu este complet doar cu un logo, cantitatea mea minimă de muncă pe care o depun pentru un client nou este un mini pachet de branding ce include doua variante de logo, paletă de culori și un sistem de fonturi, elemente grafice și ghid de utilizare. 

  Durata de timp depinde de livrabilele din pachet, dar poate varia de la 2-6 săptămâni. Cu toate acestea, vă rog să rețineți că proiectele tind să fie rezervate cu mult timp în avans, așa că vă recomand să luați legătura cât mai curând posibil. Răspund DOAR cererilor serioase. 

  Conținutul nu poate fi copiat.