Nu doar experienta, ci si pasiune si dedicatie pentru proiectele mele.
print
Despre mine
Numele meu este Sorina Rusu si lucrez de 11 ani în domeniu, ca Art Director de Departament de Design, în Agentie de Publicitate, iar acum, de 4 ani, ca Freelancer.

Sunt dedicată ajutării companiilor să își atingă obiectivele prin soluționarea creativă a problemelor. Nu este vorba doar despre crearea unui produs de succes, ci și despre crearea unui mediu de colaborare pe termen lung cu clienții mei.

2011
Art Director

 @ GRANDE GLORIA PRODUCTION

Participare la strategia generală, de PR și media
Coordonarea unei echipe de designeri grafici si supravegherea executării lucrărilor
Păstrarea legăturii cu clienții companiei, cât și cu tipografiile
Achiziții etichete, folii, cartoane
Crearea conceptelor grafice pentru brandurile companiei

2017
Art Director

@ THE AD STORE PUBLICITATE

Dezvoltarea identității de brand și a direcției creative pentru proiecte digitale și de print
Participare la pitch-uri si propunerea de strategii de brand
Design creativ de ambalaje de specialitate, etichete, cataloage și broșuri pentru clienti ca: Alcon, Alfa Wassermann, Berlin Chemie, Auchan, Mandy Moods, Novartis, Ewopharma.

2018
BRAND DESIGNER

@ AICI & SORINARUSU.COM 🇬🇧
Art Director conceptual și designer grafic creativ dedicat ajutării companiilor să își atingă obiectivele, prin soluționarea creativă a problemelor.
Mă implic în fiecare proiect și dau 100% ca să reușească, de aceea majoritatea colaborărilor sunt de mulți ani. Creștem și evoluam împreună!

Hei!
AFA6AFC5-BFE1-412C-B464-509DA642DEE8
Sorina Rusu
Brand Designer
CERE OFERTA DE PRET
Ai un proiect care crezi că mi se potrivește? 
Procesul de lucru
BRIEFING
Acesta e un document aproape contractual, un fel de manual de instructiuni pentru mine. Acesta este primul pas, inainte de a incepe lucrul propriu zis la proiect.
CONCEPTELE CREATIVE ♥
Partea preferata a tuturor. Iti voi prezenta cateva propuneri, dupa care punem finisa varianta preferata aleasa de tine.
CONSULTANTA PRINT
Dupa ce designul este finalizat, te pot ajuta cu contacte de la tipografii, recomandari de tipuri de material, daca ai nevoie.
pași
Pentru ca de cele mai multe ori primesc aceleasi intrebari, o sa raspund in avans la cateva aici:

Pe langa cei 11 ani lucrati in domeniu, ma recomanda portofoliul meu ce cuprinde branduri ca Hygienium, Lotus Cosmetics, Zarea, Stailer, Domeniile Ostrov, Zimbru, Cottonino, Ops si companii ca Grande Gloria, Domeniile Dealu Mare, Interbrands, Nod Distribution, Videt, medHealth si multe altele.

ÎNAINTE DE A MĂ CONTACTA, ESTE IMPORTANT SĂ ȘTII DACĂ:

  • Cauți un designer dedicat si pasionat
  • Te poți implica în procesul de crearea a brandului, inclusiv partea temelor pentru acasă (unde raspunzi la întrebări, stabilim un call, creionezi un brief)
  • Înțelegi că un design bun poate lua timp și apreciezi efortul depus în munca creativă
  • Ai o pasiune pentru proiectul tău și vrei să lucrăm împreună pentru a face lucruri frumoase
  • Îți place stilul meu și estetica lucrărilor mele recente

Nu ofer servicii de imprimare, dar va pot indruma spre colaboratorii mei.

Pentru că din punctul meu de vedere un pachet de branding nu este complet doar cu un logo, cantitatea mea minimă de muncă pe care o depun pentru un client nou este un mini pachet de branding care include trei variante de logo, o paletă de culori și un sistem de fonturi, elemente grafice și un ghid de utilizare. Ca o indicație de preț, pachetul meu de bază de branding începe de la 1000 euro.

Durata de timp depinde de livrabilele din pachet, dar poate varia de la 2-6 săptămâni. Cu toate acestea, vă rog să rețineți că proiectele tind să fie rezervate cu mult timp în avans, așa că vă recomand să luați legătura cât mai curând posibil. Răspund DOAR cererilor serioase. 

Conținutul nu poate fi copiat.