Identitate Vizuala & Ambalaje “Mama Buna”
print

Brandul Mama Buna a luat nastere la inceputul anului, in acelasi loc unde sunt create produsele Branzeturi de Liesti.

Asemenea lactatelor și brânzeturilor de Liești, produsele Mama Buna sunt prelucrate cu pasiune și mult drag pentru alimente sănătoase. Urmează rețete străvechi în condiții de igienă stricte din lapte integral, în Centrul de prelucrare lapte independent din Galați.

Misiunea mea a fost sa creez o identitate vizuala, diferita de imaginea brandului deja existent, si etichetele produselor Iaurt, Sana si Kefir. Am inceput cu schitarea propunerilor de logo-uri, pe care le-am prezentat impreuna cu trei concepte diferite de packaging. Raspunsul clientului? “Toate sunt frumoase”.

Dupa alegerea directiei creative si realizarea etichetelor, cei de la Romprix ne-au ajutat cu printarea unor seturi de mostre pentru alegerea culorilor finale.

Rezultatul este unul frumos, vibrant si o identitate vizuala care face brandul usor de memorat dupa ce il vezi o data la raft.

Livrabile

Creatie de Logo

Manual de Brand

Design Etichete

188900337_390495339119317_8611191087181318844_n
Sabin Mantu
Branzeturi Bune
Manager

Colaborarea cu Sorina a fost ca o frântură minunata dintr-un vals, a curs totul lin, firesc și relaxant, reușind aproape instantaneu să pătrundă în creierul nostru și să vadă exact ceea ce ne dorim să realizeze pentru brandul nostru. Suntem foarte mulțumiți de profesionalismul ei și de atenția cu care a tratat fiecare detaliu, o ținem aproape pentru viitor și o recomandăm cu căldură!

Conținutul nu poate fi copiat.